Laatste update: 18 februari 2021, 16:21 uur

Bij Hotel Arlberghöhe volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Indien er sprake is van een negatief reisadvies kunt u uw boeking tot 24 uur voor aankomst kosteloos annuleren. In het geval van een positieve coronatest kunt u kosteloos annuleren tot op uw aankomstdag. U ontvangt een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag van uw reservering. Bekijk op de website Nederland Wereldwijd het actuele reisadvies voor Oostenrijk.
  • Het resort is gesloten*
  • De Oostenrijkse overheid heeft bepaald dat het dragen van een mondkapje verplicht is in elke openbare en gesloten ruimte. Vergeet deze dan ook niet met u mee te nemen op vakantie.
  • Uiteraard staat de veiligheid van onze gasten en het personeel bovenaan en worden er extra hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen.

Uw vakantie wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch bereikbaar. Of stuur ons een e-mail via info@arlberghoehe.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

* Heeft u een verblijft gepland staan bij Hotel Arlberghöhe? Wij nemen hier zo snel mogelijk contact met u over op.